Ahhoz, hogy vállalkozást tudjon alapítani, szüksége van egy ingatlanra (irodára), amelybe a cégét be tudja jegyeztetni (székhely). Ha azonban nem rendelkezik saját ingatlannal, mert albérletben lakik, és a főbérlőtől nem szívesen kérne hozzájárulást a székhely bejegyzéséhez, vagy rendelkezik ugyan ingatlannal, de nem szeretné, hogy az fel legyen tüntetve a cégjegyzékben, és később bármilyen okból, bárki ott keresné, akár egy ellenőrzésből adódóan is, akkor a legkézenfekvőbb megoldás a SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS, ami egy VALÓDI IRODA bérlését jelenti, pár ezer forintos, minimális havi költséggel! TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!

Levél expressz

Sok vállalkozó kap hivatalos vagy nem hivatalos levelet partnereitől, hatóságoktól, azonban azokat nem tudják átvenni időben, mert nincsenek a vállalkozás székhelyén (pl. lakásán), mikor jön a postás, mert dolgozik, vagy egyszerűen nincsen elég ideje, hogy eljárjon az értesítővel a postára és ott sorba álljon, hogy át tudja venni a küldeményét. Pl: egy építőipari vállalkozó korán kezdi a munkáját, és csak késő este érkezik haza, és nem tudja megoldani, hogy átvegye a lakására érkező leveleket, illetve hogy eljárjon a postára az értesítővel, mert ő minden nap 20 óráig dolgozik, de a posta 18 órakor BEZÁR! Mi a székhelyen folyamatos ügyeletet tartunk, így ha érkezik a postán, AZONNAL ÁT TUDJUK VENNI a küldeményét, és AZONNAL TOVÁBBÍTANI TUDJUK Önnek elektronikusan, faxon, postán, vagy megvárjuk még személyesen jön be érte.

Irodaszolgálat

Valódi székhelyszolgáltatás - Kecskemét
Valódi székhelyszolgáltatás - Kecskemét

Székhelyszolgáltatásunkkal nem csak székhelyhez és levél expressz szolgáltatáshoz jut, hanem lehetősége nyílik egy kompletten felszerelt iroda teljes körű használatához is (minimális felár ellenében).

 • Jól felszerelt tárgyaló bérlés

 • Prezentációk tartása

 • Ügyfelek fogadása

 • Faxok fogadása, küldése

 • Internet használat

 • Telefon használat

 • Számítógép használat (gépelés, szerkesztés, levelezés… stb.)

 • Nyomtatás

Miért előnyös nálunk a székhelyszolgáltatás?

Ha nem szeretné, hogy cége székhelye a lakásában vagy albérletben, akár egy garázsban legyen, és nincs szüksége állandó irodára, de örülne, ha biztos kezekben tudhatná cége levelezési és adminisztratív ügyeit, akkor Önnek ránk van szüksége!

 • Használhatja irodánkat cége székhelyeként, amelyhez írásban adjuk hozzájárulásunkat.

 • Nem kell irodát bérelnie vagy fenntartania, amelynek a bérleti díja vagy a fenntartási költségei súlyos tízezer forintokba is kerülhet havonta.

 • A székhelyre érkező leveleket, küldeményeket átvesszük és erről értesítjük Önt.

 • Üzleti megbeszéléseihez jól felszerelt irodát, tárgyalót biztosítunk. (felár ellenében)

 • Költséghatékonyan használhatja kommunikációs infrastruktúránkat (telefon, fax, internet)

 • Szakértő kollégáink könnyen segítségére lehetnek adózási és pénzügyi területen is.

 • Elhelyezzük cégtábláját

 • Kedvezményes cégalapítás, cégmódosítás

 • Helyszíni ellenőrzés a székhelyszolgáltató irodájában történik

 • A Dél-alföldi régióban több UNIÓS támogatáshoz juthat

Valódi székhelyszolgáltatás - Kecskemét

Költöztesse cége székhelyét Kecskemétre!

És hogy ez miért éri meg Önnek?

A cég bejegyzett székhelye, irodája egy megyeszékhelyen található! Ha az Ön lakhelye vidéken található, könnyen eljuthat bármikor hozzánk, hogy átvegye küldeményeit, vagy hogy használhassa irodaszolgálatunkat.

Használja ki Ön is, hogy Kecskeméten kedvező a helyi iparűzési adófizetés! Az ország nagyvárosainak többségében 2% az iparűzési adó mértéke, ezzel szemben Kecskeméten mindössze 1,6%, és 1 millió forintos adóalapig mentességet élveznek a vállalkozások. Ha Önnek nem éri el az iparűzési adóalapja az 1 millió forintot, nem is kell Kecskeméten iparűzési adót fizetnie.

Széles körű HAZAI és UNIÓS pályázati források! Kecskeméten elérhető vállalkozása számára a pályázati források jelentős része. Így Ön könnyen fejlesztheti vállalkozását, és juthat VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ támogatásokhoz a kecskeméti székhelyszolgáltatás igénybe vétele esetén.

A Dél-alföldi Régióban magasabb arányú HAZAI és UNIÓS támogatásokhoz juthat! Ha cége székhelyét Kecskemétre költözteti, jellemzően magasabb arányú támogatásokhoz juthat, mint Budapesten.

A pályázati források később merülnek ki! Míg Budapesten a vállalkozás fejlesztő támogatások keretei általában hamar kimerülnek, addig Kecskeméten ezek a források tovább pályázhatóak.

Adjon esélyt vállalkozása fejlesztésére kecskeméti székhelyszolgáltatással!

Levél Expressz szolgáltatásunk székhelyszolgáltatás mellé!

 Cége nem csak irodát bérel tőlünk, hanem arról is gondoskodunk, hogy ez valóban kényelmes legyen az Ön számára. Ügyfélszolgálatunk átveszi a cége számára érkező leveleket és erről értesítjük Önt, így a leghamarabb értesülhet a kívánt küldemény megérkezéséről. SŐT! A küldeményt a megbeszélt módon továbbítjuk is az Ön részére.

Ez történhet:

 • felbontás után szkennelve / faxolva
 • felbontás nélkül személyes átvétellel
 • felbontás nélkül postai utánküldéssel

Valódi szándék a vállalkozás biztos helyének

A NAV a trükközés mellett a cégtemetőként alkalmazott székhelyszolgáltatókat sem szereti, ahogy mi sem. Olyan vállalkozások és cégek jelentkezését várjuk, akik megbízható hátterű székhelyszolgáltatót keresnek. Irodánk nem cégtemető. Azon cég vagy vállalkozás, aki bujkálni szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabályai elől, az nálunk nem jó helyen jár. Mi nem támogatjuk az ilyen vállalkozói magatartást, a tiszta és átláthatóság számunkra alapvető elvárás, ezzel biztosítjuk már több éve vállalkozások sokaságának a megbízható és minőségi székhelybérlés szolgáltatásunkat.

Tekintse meg, hogy mivel tudunk még hozzájárulni cége sikeréhez

Válasszon biztos helyet cége székhelyének, mert így lesz a JÓBÓL KIVÁLÓ

* A feltűntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Társoldalaink: http://szekhely-konyveles.hu/

Kérjen székhelyszolgáltatásunkkal kapcsolatosan árajánlatot gyorsan, kényelmesen weboldalunkon keresztül.

Árajánlatkérés